Skip to content

RÓLAM

Gui Angéla vagyok, az Egy Vérből Vagyunk Alapítvány megálmodója. Az Alapítványt 2019-ben alapítottam azzal a céllal, hogy az évek óta tartó karitatív tevékenységemnek keretet adjak. Segítő munkámat önkéntesként végzem.

Hitvallásom az, hogy másokon segíteni a legjobb a világon.

Az elmúlt évben már közel 10 000 kilométeren át tartó jótékonysági futásokat szerveztem, több tízmillió forinttal sikerült magyarországi, erdélyi, kárpátaljai, délvidéki gyermekotthonokban élőkön segíteni.  A tárgyi adományok mellett nem csak gyógyító egészségügyi csapatokat mozgósítok és viszek helybe a gyerekeknek, hanem rendszeres sporttáborokat, élménynapokat szervezek számukra. Karácsonykor pedig több száz gyermek álmát igyekszem valóra váltani, jószívű emberek segítségével.

Ha csodát akarsz látni, ne azt várd, hogy a kőszobrok könnyezzenek, hanem nézd meg egy nehéz sorsú gyermek arcát, amikor sportcipőt kap ajándékba! 

Szerintem a legnagyobb emberi nagyság az, ha az énközpontú világunkból kitekintve észrevesszük,

hogy rajtunk kívül másik is élnek a világon.

És ha már észrevettük a másik fájdalmát, nélkülözését, akkor segíthetünk is rajta.

Ezt hívom én cselekvő szeretetnek. 

Mert a szeretet nem történik velünk, nem átéljük, hanem magunk teremtjük meg.

Bethesda Gyermekkórház arany kitűző 2017

bethesda-uj-logo (1)

Highlights of Hungary jelölt 2021

Aktív Magyarországért díj 2022

Kik vagyunk mi?

Önkéntesekből álló közhasznú alapítvány vagyunk, célunk a gyermekotthonokban élők mindennapjait megkönnyíteni. Az emberi összefogás erejében hiszünk, a cselekvő szeretet zászlaja alatt gyűjtjük az adományokat és futunk sok ezer kilométert. Tárgyi adományok mellett élményekkel teli eseményeket szervezünk a gyermekek számára. A sportcipők mellé pedig célokat is adunk, mert akkor azok a lelki megküzdés útját is tapossák.