Rólunk

Miért segítek én?

“Nincs gyógyító szikém, amivel kivághatnám a nehéz sorsú gyerekek szívéből-lelkéből a fájdalmat. Nincs semmim, ami ne lenne mindenkinek. Csak egy ember vagyok, egy dolgozó anya, aki hiszi, hogy van értelme a tettnek, és kapott elég erőt ahhoz, hogy valóra váltsa álmait.

Az én álmom, pedig a cselekvő szeretet, mert minden nap tehetek azért, hogy segítsek másokon. És ha mindenki csak addig segít, ameddig a keze elér, akkor szebb lesz a világ.

Én hiszek abban, hogy az emberség ott kezdődik, amikor észrevesszük, hogy rajtunk kívül mások is élnek a világon. És megpróbáljuk az ő életüket boldogabbá tenni.

Az Alapítványt 2019-ben hoztam létre azzal a céllal, hogy az évek óta tartó karitatív tevékenységemnek keretet adjak. Segítő munkámat önkéntesként végzem. Felsorolni is nehéz, hogy az elmúlt hat évben mennyi mindent sikerült másoknak adni. De aki ad, az mindig többet kap vissza az élettől.”


Ha szeretnétek többet tudni rólam, olvassátok el a velem készült mélyinterjúkat és pillantsatok bele abba is, hogy a sajtó milyennek látja az alapítványunk segítő tevékenységét.

 

Gui Angéla
alapító

Egy vérből vagyunk alapítvány

Kuratórium tagjai

Gui Angéla

alapító, a kuratórium tagja

Köteles Gábor

a kuratórium tagja

Kutai Orsolya

a kuratórium elnöke
Bemutatkozás

Történetünk

Futottunk több mint 1700 kilométert, hogy adományokat gyűjtsünk hazai és határon túli gyermekotthonok számára. Sikerült több millió forint értékben tárgyi eszközökkel segítünk az árvákon, és több mint száz határon túl élő nehézsorsú gyermek egészségügyi szűrését szerveztük meg.

Összegyűjtöttük a kárpátaljai ráti Szent Mihály Gyermekotthon udvarán épülő Rehabilitációs Központ befejezéséhez szükséges több millió forintot, és fel is avattuk az épületet a magyar köztársasági elnök feleségének a jelenlétében. Több száz kilométeren át futottunk másokért, adományokat és vért gyűjtöttünk. Létrehoztunk és berendeztünk egy sport szobát egy kárpátaljai gyermekotthonban, és több kamionnyi adományt juttattunk célba. Több mint száz határon túli magyar gyermek egészségügyi vizsgálatát vittük helybe.

Segítettünk befejezni egy kárpátaljai gyermekotthon udvarán épülő kápolnát, amelyet fel is avattunk amikor 500 kilométert futottunk, hogy felhívjuk a figyelmet a határon túli magyarokkal való összetartozásra. Több millió forint értékű adományt juttattunk célba, sőt, összegyűjtöttünk 9 millió forintot egy új kazánra, hogy a nagydobronyi gyermekotthon 70 leánylakója na fázzon!

Több millió forint értékű tárgyi adománnyal segítettünk két kárpátaljai gyermekotthont és egy délvidéki fiúkollégiumot. Sporttábort szerveztünk 100 gyermek számára, futottunk több száz kilométert, vért és adományt gyűjtöttünk útközben, mert egy vérből vagyunk!

Egy Vérből Vagyunk Alapítvány

Nyilvántartási száma: 01-01-0012833 | Adószám: 19212979-1-41
Bankszámlaszám: OTP Bank 11712073-21458020-00000000 | IBAN: HU81 1171 2073 2145 8020 0000 0000

© 2020 Minden jog fenntartva. | Egy Vérből Vagyunk Alapítvány | Adatvédelmi nyilatkozat