Gyógyítással, véradással segítünk

3 év alatt közel 500 gyermek egészségügyi szűrését szerveztük meg Kárpátalján, és több ezer véradót mozgósítottunk Magyarországon!

Te is adnál vért? Nézd meg, hol van a hozzád legközelebb eső véradó helyszín, és adj vért, mert vér csak vérrel pótolható.

Mi így segítettünk eddig másokon gyógyítással és véradássál:

2017. szeptember
Több mint száz kárpátaljai, nehéz sorsú gyermek egészségügyi szűrését végezte el Nagydobronyban (Kárpátalja) a Bethesda Gyermekkórház 45 fős csapata.

2018. július
Több mint száz súlyos betegségben szenvedő kárpátaljai gyermeket vizsgált meg a Szent Ferenc Kórház és a Bethesda Gyermekkórház csapata Ráton (Kárpátalja).

2019. június
A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjának csapata közel száz szívbeteg gyermek kardiológiai vizsgálatát biztosította Kárpátalján.

2019. július
Fogorvosi szűrés keretében a kárpátaljai Irgalmas Samaritánus Gyermekotthonban Alföldi Tünde fogorvos 70 leány fogát vizsgálta meg, szedte le a fogköveket, tömte be a lyukas fogakat.

2018 – 2021
Az Egy vérből vagyunk véradással egybekötött futás 2018-ban, 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben is az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen valósult meg.