Adománnyal segítünk

5 év alatt több száz gyermekotthonban élőnek adtunk át több ezer adományt. Új kazánt, új víztisztító berendezést vásároltunk, sportszobát és közösségi teret hoztunk létre és rendeztünk be. Meleg cipőt, meleg papucsot, új matracot, paplant, párnát, törölközőt, élelmet, gyógyszert, játékot adományoztunk a rászoruló gyermekeknek. Sikerült egy gyermekotthon udvarán épülő Rehabilitációs Központ és egy kápolna befejezéséhez is összegyűjtenünk a hiányzó utolsó milliókat. Néha szükségleteken enyhíthettünk, máskor álmokat váltottunk valóra. Sokszor pedig a saját időnket adtuk ajándékba.

Ha Te is szeretnél csatlakozni az adakozóink közé írj nekünk: egyverbolvagyunk@gmail.com

2015

5 nap 500 km 5 millió forint. Ennyit gyűjtöttünk össze futva a Déva Budapest útvonalat teljesítve Böjte Csaba testvér gyermekeinek.

2016

Több tucat gyermekotthonban élő gyermek számára szerveztük élménynapot a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézettel közösen.

Az Észak-magyarországi szátoki gyermekotthon lakói számára sportnapot szerveztünk és futva vittük el hozzájuk a Mikulást.

2017

2 millió forintot ajánlott fel nekünk Holnap Tali. Az ifjúsági tévésorozat színészei ennyit nyertek a Maradj Talpon vetélkedőn, amelyet a nehéz sorsú gyermekek megsegítésére adományoztak nekünk. Törölköző, cipő lett belőle!

„Én így segítenék” rajzpályázatot hirdettünk. Az elkészült több száz rajzot futva vittük el egy kárpátaljai gyermekotthonba, ahol a köztársasági elnök felesége, Herczegh Anita várt minket, hogy a nyertes alkotást kiválassza az otthon 70 leánygyermekével együtt. A nyertes magyarországi pályázó egész osztályát elvittük a kárpátaljai gyermekotthonba.

100 pár cipőt adományoztunk a kárpátaljai Irgalmas Samaritánus Gyermekotthonnak.

2018

Összegyűjtöttük a kárpátaljai ráti Szent Mihály Gyermekotthon udvarán épülő Rehabilitációs Központ befejezéséhez szükséges több millió forintot, és fel is avattuk az épületet a magyar köztársasági elnök feleségének, Herczegh Anitának a jelenlétében.

Új szoba, új fürdőszoba épült egy kárpátaljai gyermekotthon javára. Összegyűjtöttünk annyi pénzt, amennyi elegendő volt egy szoba teljes felújítására. Lett padló, ruhásszekrény, komód, szőnyeg, függöny, a fürdőszobában polc, szennyeskosár, ruhaszárító és kislámpa is!

A Petőfi Tv-vel és a Holnap Tali tévésorozat szereplőivel kifestettünk egy közösségi szobát a kárpátaljai Irgalmas Samaritánus Gyermekotthonban.

A Magyar Posta 2018-ban a mi civil tevékenységünket találta a legjobbnak, ezért 2 millió forint támogatást vehettünk át, hogy folytatni tudjuk a nehéz sorsú gyermekek megsegítését.

33 ezer hozzászólás, 21 ezer megosztás érkezett a kis Kamilláról szóló posztunkat követően. Kamionnyi karácsonyi ajándékot gyűjtöttünk össze az árváknak.

Együtt díszítettük fel a karácsonyfát a kárpátaljai gyermekotthon lakóival. Vittünk jó sok ajándékot a fa alá, minden gyermek kapott új meleg cipőt és rengeteg más adományt.

Berendeztünk egy sportszobát a kárpátaljai gyermekotthonban. Hetven leány számára teremtettük meg a körülményeket ahhoz, hogy mozoghassanak, akár télen is.

Laptopot vittünk ajándékba azoknak a gyermekotthonban élő leányoknak, akik érettségi után a továbbtanulást választották.

adomány - karácsony

2019

Egy új tévét kaptunk adományba, hogy a kárpátaljai sportszobában online is tudjunk edzéseket tartani.

Egy újonnan kialakított játszószoba berendezésében segítettünk, hasznos és szép játékok kerültek a polcokra.

„Fuss egy szebb álomért” szlogen alatt ételt kínáltunk adományért cserébe a Balboa futóversenyen. Közel félmillió forint gyűlt össze.

70 darab új matracot vettünk a kárpátaljai gyermekotthon lakói számára.

Pápai áldást kaptunk!

Görkorcsolyát és jó sok gumicukrot vittünk gyermeknapra a nagydobronyi református gyermekotthonba.

A jótékonysági futásunk alatt összegyűlt több millió forinttal sikerült hozzájárulnunk a ráti Szent Mihály Gyermekotthon udvarán épülő kápolna befejezéséhez, amelyet fel is avattunk.

A kárpátaljai gyermekotthon udvarán felépült kápolnába Gui Demeter festőművész készítette el a stációkat. A festményeket Majnek Antal püspök a kápolna avató ünnepségén szentelte fel.

A felvidéki Nagykaposon a köztársasági elnök feleségével együtt részt vettünk „A mi büszkeségeink” történelmi-irodalmi esszépályázat eredményhirdetésén.

9 millió forintot gyűjtöttünk egy facebook poszttal, így lett kazán a kárpátaljai gyermekotthonban, sőt még új víztisztító berendezésre is futotta.

Egész napos élménynapot szerveztünk a kárpátaljai gyermekotthon 70 leánya számára. Nem csak az épek és szépek, hanem a testi és lelki fogyatékkal élők számára is volt mindenféle foglalkozás.

Influenza elleni védőoltást finanszíroztunk egy kárpátaljai gyermekotthon lakói és dolgozói számára.

Másodszor is mi nyertük el a Magyar Posta év végi támogatását, így az Egy vérből vagyunk Alapítvány közel 1,5 millió forint adományt kapott, amiből 100 gyermek számára lett sok minden más mellett meleg papucs télre.

Egy mikrobusz nem volt elég, így két kocsival vittünk karácsonyi ajándékokat két kárpátaljai gyermekotthon lakói számára. Felsorolni is lehetetlen mi mindent sikerült összegyűjtenünk.

angela_garazs14

2020

70 gyermekotthonban élő számára sikerült új paplant és párnát adományoznunk.

Egy kárpátaljai leány, Viki férjhezmenetelére sikerült nászajándékot gyűjtenünk.

A kárpátaljai Nagydobronyban lévő gyermekotthonban egy szoba teljes felújításának a költségét finanszíroztuk.

Teqball asztalt adományoztunk egy kárpátaljai gyermekotthon és egy vajdasági fiúkollégium javára a Nemzetközi Teqball Szövetség felajánlásának köszönhetően.

100 pár sportcipőt adományoztunk két kárpátaljai gyermekotthon javára. A mozgás gyógyszer, gyógyítja a lelkeket is.

Sporttábort szerveztünk két kárpátaljai gyermekotthon számára

Két teqball asztalt adományoztuk a Nemzetközi Teqball Szövetségnek köszönhetően egy kárpátaljai és egy délvidéki gyermekotthon, szórványkollégium számára.

Sporteszközöket adományoztunk több millió forint értékben a délvidéki Muzslyán található fiúkollégium javára.

Névre szóló karácsonyi ajándékot küldtünk 150 gyermekotthonban élőnek.

2021

500 pár sportcipőt adományoztunk 500 magyarországi, erdélyi, felvidéki, kárpátaljai nehéz sorsú gyermek lábára került új cipő.

Sporteszközök, sportruházat, játékok, gyógyszerek, élelmet, ruhát, játékokat juttattunk el erdélyi és kárpátaljai gyermekotthonokba, akiknek egy hetes sporttábort is szerveztünk.

A világítás teljes körű cseréjét finanszíroztuk az erdélyi Magyarfülpösön lévő Szórványkollégiumban.

250 gyermek karácsonyi álmát váltottuk valóra, több garázsnyi adományt küldtünk decemberben erdélyi és kárpátaljai gyermekotthonokba.

Több mikrobusznyi adományt vittünk, néha szükségleteken enyhíthettünk, máskor álmokat váltottunk valóra.