Adománnyal segítünk

5 év alatt több száz gyermekotthonban élőnek adtunk át több ezer adományt. 6 millió forintos kazánt és új víztisztító berendezést vásároltunk, sportszobát és közösségi teret hoztunk létre és rendeztünk be. Meleg cipőt, meleg papucsot, új matracot, paplant, párnát, törölközőt adományoztunk a rászoruló gyermekeknek. Sikerült egy gyermekotthon udvarán épülő Rehabilitációs Központ és egy kápolna befejezéséhez is összegyűjtenünk a hiányzó utolsó milliókat.

Ha Te is szeretnél csatlakozni az adakozóink közé, itt megteheted:

2015. június 

5 nap 500 km 5 millió forint. Ennyit gyűjtöttünk össze futva Böjte Csaba gyermekeinek.

2016. szeptember

Több tucat gyermekotthonban élő gyermek számára szerveztük élménynapot a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézettel közösen.

2016. december 

Az Észak-magyarországi szátoki gyermekotthon lakói számára sportnapot szerveztünk és futva vittük el hozzájuk a Mikulást.

2017. november

7 napon át futottunk, hogy összegyűjtsük azokat a rajzokat, amelyek azt ábrázolták, hogy a gyermekek szerint milyen lesz a világ. A Nemzeti Egészségfejlesztési Intézettel közösen a levegő fontosságára és a klímavédelemre hívtuk fel a figyelmet.

2017. április

2 millió forintot ajánlott fel nekünk Holnap Tali. Az ifjúsági tévésorozat színészei ennyit nyertek a Maradj Talpon vetélkedőn, amelyet a nehéz sorsú gyermekek megsegítésére adományoztak nekünk. Törölköző, cipő lett belőle!

2017. szeptember 

„Én így segítenék” rajzpályázatot hirdettünk. Az elkészült több száz rajzot futva vittük el egy kárpátaljai gyermekotthonba, ahol a köztársasági elnök felesége, Herczegh Anita várt minket, hogy a nyertes alkotást kiválassza az otthon 70 leánygyermekével együtt. A nyertes magyarországi pályázó egész osztályát elvittük a kárpátaljai gyermekotthonba.

2017. szeptember

100 pár cipőt adományoztunk a kárpátaljai Irgalmas Samaritánus Gyermekotthonnak.

2018. június

Összegyűjtöttük a kárpátaljai ráti Szent Mihály Gyermekotthon udvarán épülő Rehabilitációs Központ befejezéséhez szükséges több millió forintot, és fel is avattuk az épületet a magyar köztársasági elnök feleségének, Herczegh Anitának a jelenlétében.

2018. július

Új szoba, új fürdőszoba épült egy kárpátaljai gyermekotthon javára. Összegyűjtöttünk annyi pénzt, amennyi elegendő volt egy szoba teljes felújítására. Lett padló, ruhásszekrény, komód, szőnyeg, függöny, a fürdőszobában polc, szennyeskosár, ruhaszárító és kislámpa is!

2018. július

A Petőfi Tv-vel és a Holnap Tali tévésorozat szereplőivel kifestettünk egy közösségi szobát a kárpátaljai Irgalmas Samaritánus Gyermekotthonban.

2018. november 

A Magyar Posta 2018-ban a mi civil tevékenységünket találta a legjobbnak, ezért 2 millió forint támogatást vehettünk át, hogy folytatni tudjuk a nehéz sorsú gyermekek megsegítését.

2018. december

33 ezer hozzászólás, 21 ezer megosztás érkezett a kis Kamilláról szóló posztunkat követően. Kamionnyi karácsonyi ajándékot gyűjtöttünk össze az árváknak.

2018. december 

Együtt díszítettük fel a karácsonyfát a kárpátaljai gyermekotthon lakóival. Vittünk jó sok ajándékot a fa alá, minden gyermek kapott új meleg cipőt és rengeteg más adományt.

2018. december 

Nincs is annál finomabb mézeskalács, mint amit a gyermekotthonban élőkkel együtt sütöttünk.

2018. december 

Berendeztünk egy sportszobát a kárpátaljai gyermekotthonban. Hetven leány számára teremtettük meg a körülményeket ahhoz, hogy mozoghassanak, akár télen is.

2018. december 

Laptopot vittünk ajándékba azoknak a gyermekotthonban élő leányoknak, akik érettségi után a továbbtanulást választották.

2019 január 

Egy új tévét kaptunk adományba, hogy a kárpátaljai sportszobában online is tudjunk edzéseket tartani.

2019. január 

Egy újonnan kialakított játszószoba berendezésében segítettünk, hasznos és szép játékok kerültek a polcokra.

2019. február 

„Fuss egy szebb álomért” szlogen alatt ételt kínáltunk adományért cserébe a Balboa futóversenyen. Közel félmillió forint gyűlt össze.

2019. március

70 darab új matracot vettünk a kárpátaljai gyermekotthon lakói számára.

2019. április 

Pápai áldást kaptunk!

2019. május

Görkorcsolyát és jó sok gumicukrot vittünk gyermeknapra a nagydobronyi gyermekotthonba.

2019. július

A jótékonysági futásunk alatt összegyűlt több millió forinttal sikerült hozzájárulnunk a ráti Szent Mihály Gyermekotthon udvarán épülő kápolna befejezéséhez, amelyet fel is avattunk.

2019. július

A kárpátaljai gyermekotthon udvarán felépült kápolnába Gui Demeter festőművész készítette el a stációkat. A festményeket Majnek Antal püspök a kápolna avató ünnepségén szentelte fel.

2019. július 

A felvidéki Nagykaposon a köztársasági elnök feleségével együtt részt vettünk „A mi büszkeségeink” történelmi-irodalmi esszépályázat eredményhirdetésén.

2019. augusztus

9 millió forintot gyűjtöttünk egy facebook poszttal, így lett kazán a kárpátaljai gyermekotthonban, sőt még új víztisztító berendezésre is futotta.

2019. szeptember 

Egész napos élménynapot szerveztünk a kárpátaljai gyermekotthon 70 leánya számára. Nem csak az épek és szépek, hanem a testi és lelki fogyatékkal élők számára is volt mindenféle foglalkozás.

2019. október

Influenza elleni védőoltást finanszíroztunk egy kárpátaljai gyermekotthon lakói és dolgozói számára.

2019. november 

Másodszor is mi nyertük el a Magyar Posta évvégi támogatását, így az Egy vérből vagyunk Alapítvány közel 1,5 millió forint adományt kapott, amiből 100 gyermek számára lett sok minden más mellett meleg papucs télre.

2019. december 

Egy mikrobusz nem volt elég, így két kocsival vittünk karácsonyi ajándékokat két kárpátaljai gyermekotthon lakói számára. Felsorolni is lehetetlen mi mindent sikerült összegyűjtenünk.

2020. március

70 gyermekotthonban élő számára sikerült új paplant és párnát adományoznunk.

2020. június 

Egy kárpátaljai leány, Viki férjhezmenetelére sikerült nászajándékot gyűjtenünk.

2020. augusztus 

A kárpátaljai Nagydobronyban lévő gyermekotthonban egy szoba teljes felújításának a költségét finanszíroztuk.

2020. szeptember 

Teqball asztalt adományoztunk egy kárpátaljai gyermekotthon és egy vajdasági fiúkollégium javára a Nemzetközi Teqball Szövetség felajánlásának köszönhetően.

2020. szeptember 

100 pár sportcipőt adományoztunk két kárpátaljai gyermekotthon javára. A mozgás gyógyszer, gyógyítja a lelkeket is.

2020. december

Névre szóló karácsonyi ajándék 100 kárpátaljai gyermekotthonban élőnek.

2021. január

500 pár sportcipő 500 nehéz sorsú gyermeknek.

2021. február

Sporteszközök, sportruházat, játékok, gyógyszerek adományozása erdélyi és kárpátaljai gyermekotthonok javára.

2021. március

A világítás teljes körű cseréje az erdélyi Magyarfülpösön lévő Szórványkollégiumban.

Egy Vérből Vagyunk Alapítvány

Nyilvántartási száma: 01-01-0012833 | Adószám: 19212979-1-41
Bankszámlaszám: OTP Bank 11712073-21458020-00000000 | IBAN: HU81 1171 2073 2145 8020 0000 0000

© 2020 Minden jog fenntartva. | Egy Vérből Vagyunk Alapítvány | Adatvédelmi nyilatkozat