Skip to content

ESEMÉNYEINK GALÉRIÁJA

A nagyobb méretért kattints a képre!

5 Millió Forint!

5 nap alatt 500 kilométert futottunk és 5 millió forintot gyűjtöttünk össze 2015-ben. Dévától Budapestig tartott az a jótékonysági futásunk, amelyen Böjte Csaba gyermekei javára gyűjtöttünk felajánlásokat.

Mozgasd meg a lelked!

Budapesttől a Vereckei hágóig futottunk el 2017-ben, hogy felhívjuk a figyelmet a kárpátaljai Irgalmas Samaritánius Református Gyermekotthonra. Az 500 kilométeres futásunk alatt adományokat gyűjtöttünk, a gyermekotthonba pedig a Bethesda Gyermekkórház 40 fős
csapatával együtt érkeztünk.  Tárgyi felajánlások mellett így egészségügyi szűrővizsgálatot is vittünk helybe több mint 100 gyermekotthonban élő számára.

Rehabilitációs Központra gyűjtöttünk

Budapesttől Kárpátaljáig futottunk, hogy összegyűjtsük az utolsó milliókat a kárpátaljai Szent Mihály Gyermekotthon udvarán épülő Rehabilitációs Központ felépítéséhez 2018-ban. A célban felavattuk azt az egészségügyi intézményt, ahol azóta csodával határos gyógyulások
történnek.

Kamilla megérkezett

33 ezer hozzászólás, 21 ezer megosztás érkezett a kis Kamilláról szóló posztunkat követően 2018-ban. A felajánlásoknak köszönhetően több kamionnyi karácsonyi ajándékot gyűjtöttünk össze a nehéz sorsú gyermekek jajára.
https://www.facebook.com/angela.gui.14/posts/945837902450133

Sportszobát rendeztünk be

Berendeztünk egy sportszobát a kárpátaljai gyermekotthonban 2018-ban. Száz leány számára teremtettük meg a körülményeket ahhoz, hogy mozoghassanak, akár télen is.
https://www.facebook.com/Tv21Ungvar/videos/1301400300002871

Kápolnára gyűjtöttünk

Egy 500 kilométeres futás alatt összegyűlt több millió forinttal sikerült hozzájárulnunk a ráti Szent Mihály Gyermekotthon udvarán épülő kápolna befejezéséhez. A kápolnát a Vereckei hágótól Budapestig tartó futásunk alatt Majnek Antal püspök szentelte fel. A stációkat GuiDemeter festőművész készítette.

Kazánra gyűjtöttünk

9 millió forintot gyűjtöttünk egy facebook poszttal 2019-ben, így lett kazán a kárpátaljai gyermekotthonban, sőt még új víztisztító berendezésre is futotta.
https://www.facebook.com/angela.gui.14/posts/1220596568307597
https://mandiner.hu/cikk/20190814_mar_8_millional_jar_a_karpataljai_gyujtes
Köszönet: https://www.facebook.com/angela.gui.14/videos/1223965264637394

Párna, paplan, matrac

„Fuss egy szebb álomért” szlogen alatt ételt kínáltunk adományért cserébe a Balboa futóversenyen, ahol közel félmillió forint gyűlt össze. Ebből 70 darab új matracot vettünk a kárpátaljai gyermekotthon lakói számára. 2020-ban új paplanokkal és párnákkal is meg tudtunk lepni a kárpátaljai leányotthon lakóit.

Délvidékre is eljutott az adományunk

Szarvasról rajtoltunk, Röszkéig futottunk, útközben véradó napokat szerveztünk és adományokat adtunk át délvidéki Muzslyán működő Emmausz fiúkollégiumnak. A koronavírus mindenki életét megváltoztatta, három dolgot azonban a járványidőszakban alatt sem volt tilos megtenni: lehet vért adni, futni és segíteni másokon.

Petőfi emlékév

2022-ben a véradással és adománygyűjtéssel összekötött futásunk kiegészült a kultúrával is.  Petőfi Sándor emlékév kapcsán a költő szülővárosából rajtoltunk. Kiskőrösön, Orosházán és Gyulán vért gyűjtöttünk, majd befutottunk Böjte Csaba három gyermekotthonába is, ahová
adományokat vittünk. Székelyhídtól Koltóig Petőfi Sándor és Szendrey Júlia szerelmének több emlékezetes pontját is érintettük.

Élménynap Koltón

Kilenc gyermekotthonból, több mint 200 gyermek számára szerveztünk felejthetetlen élménynapot Koltón a Teleki kastély kertjében 2022-ben. A kárpátaljai, erdélyi, magyarországi nehéz sorsú gyermekeket sportprogramok, táncház, népi játszótér, középkori haditábor és íjászat, arcfestés, kézműves foglalkozás és sok más meglepetés várta.

Sporttáborok Kárpátalján és Erdélyben

Több száz gyermekotthonban élő számára szervezünk nyaranta sporttáborokat. Kárpátalján és Erdélyben várják mindennél jobban ezt az eseményt a nehéz sorsú gyermeket. A boldogság mindent elűz, állítják miközben velünk együtt sportolnak.

Sportcipők

Vannak nehéz sorsú gyerekek, akik azért nem tudnak sportolni, mert nincs cipőjük. Több ezer edzőcipőt adtunk már át gyermekotthonok lakóinak. Önmagában nincs semmi rendkívüli abban, hogy adunk egy-egy lábbelit. De az, hogy futunk velük együtt ezeknek a cipőkben
olyan élményértéket ad a sportcipőnek, amivel ezek a nehéz sorsú gyermekek a lelki megküzdés útját is tapossák.

Karácsonyi csodatevés

Több száz gyermekotthonban élőtől kérdezzük meg karácsonykor, hogy ő mit milyen ajándékot szeretne kapni a Jézuskától. Karácsonykor álmokat váltunk valóra, és a cipősdobozokba az kerül, amire nagyon vágynak a gyermekotthonok lakói.

FUSS PONT MOST!

A koronavírus kellős közepén indítottuk útjára a Fuss pont most futásunkat, 2020 december 31-én megszerveztük az év utolsó legnagyobb jótékonysági eseményét. Több mint 6000-en több mint 65 000 kilométert futottak, hogy ezzel másokon segítsen. Szponzorok segítségével
minden megtett kilométer után 100 forintot fordítottunk arra, hogy sportcipőt vásároljunk a nehéz sorsú gyermekek számára.

Így segítünk mi

Új szoba, új fürdőszoba létrehozása, meleg csizma, laptop, kenyér, tisztálkodási szer, tetűírtó, fogkrém. Sorolhatnánk még mi mindennel támogatjuk a gyermekotthonokat. Célunk, hogy jólsegítsünk, ez pedig  azt jelenti, hogy mindig azt adományozzuk számukra, amit ők kérnek.
Hiszen ki más tudná jobban, hogy mire van szükségük, mint ők maguk. Ebben segíthetsz Te is,ha támogatod az alapítványunkat.